Om Majbrit - Majbrit Løfqvist

Majbrit Løfqvist

I 2019 lykkedes det umulige…

Når jeg som barn blev spurgt, hvad jeg ville være når jeg blev stor, svarede jeg forfatter. Det gav anledning til en del latter. Men i 2019 kunne jeg skrive forfatter på visitkortet. De mange års studier i samspillet mellem verdenshistorien, jordens økosystem og kønsrollerne kulminerede i en trilogi som du kan læse mere om her.

Jeg er uddannet teknisk assistent og har arbejdet i byggebranchen som byggeleder, entrepriseleder, projektleder og arbejdsmiljø koordinator. I dag driver min mand og jeg sammen en entreprenør virksomhed.

På trods af at jeg kæmper med ordblindhed, driver min nysgerrighed mig stædigt igennem den ene bog efter den anden om de ting der fanger min interesse.

I de sidste mange år er det samspillet i mellem verdenshistorien, jordens økosystem og kønsrollerne der har vagt min nysgerrighed. Dette har ført mig på rejser rundt i verden, men det har også givet mig en dyb indsigt i mig selv som menneske. Ligesom det har givet mig inspiration til at dyrke min have, holde høns og blive biavler.

Jeg har meget på hjerte, og derfor har jeg lavet Podcasten, ”Historien bag romanen”, hvor du kan høre de dybere forklaringer på de enkelte elementer i romanerne.

Du finder podcasten her