51360446 mlj@mljk.dk

Hverdagen

Målegruppen her på siden er kvinder med nysgerrighed på viden om hvordan vi som samfund er kommet frem til de kønsroller vi lever efter i dag og hvorfor vi de seneste 150 år har set et opbrud i disse roller.

For mig har det været en livslang søgen efter svar på på netop det, svaret er nuanceret og komplekst, mange interesser og følelser kommer i spil. Når vi kradser lidt i lakken kommer der nye opdagelser frem. På min arbejdsplads har vi en byggesag med navnet “den blå kontorbygning”. Jeg har undret mig over hvor den bygning lå, indtil jeg en dag så afskalningen på en bygning jeg har set mange gange. En grå bygning, under den blå maling var bygningen blå. Inde i bygningen var der lager, men engang havde der været kontorer. Sådanne er det også når vi gradser lidt i samfundet og kønsrollernes polis så dukker der en anden virkelighed frem.

Nogen gange har jeg følt mig snydt andre gange narret eller ført bag lyset.

0 kommentarer